Despre noi

CF GROUP ROMANIA a fost infiintata in 1999, prin parteneriat mixt romano-german si se ocupa de distributia celei mai largi game de produse chimice pentru piscine, spa-uri si saune.

Intentia noastra este sa devenim model de referinta in domeniul tratarii apei din piscine si sa oferim partenerilor nostri servicii de cea mai inalta calitate prin consultanta, instruire si training, precum si printr-o documentatie valoroasa.

Principalul obiectiv este multumirea si fidelizarea clientilor, iar pentru indeplinirea lui oferim produse de tratarea apei din piscine de cea mai buna calitate, iar consilierea clientilor si operativitatea livrarilor va sunt garantate de profesionistii nostri.

Pentru ca in orice domeniu de activitate inovatia este garantia evolutiei, va oferim in permanenta informatii despre produse noi in domeniul tratarii apei din bazine si va ajutam sa fiti in permanenta la curent cu noutatile din domeniu.

Furnizorul si partenerul nostru-Chemoform AG www.chemoform.com este cel mai mare producator din aceasta gama din Germania, detine trei unitati de productie, doua unitati de procesare in Slovenia si Polonia, mai multe depozite in Europa, asigurand un lant de aprovizionare rapid si eficient.

Din 2002 CF GROUP ROMANIA este leader de piata pe domeniul distributiei de produse chimice pentru piscine pe sectorul DIY si am reusit sa ne mentinem in portofoliu clientii de la inceputul activitatii. Asiguram instruirea personalului si oferim servicii de consultata in tratarea apei din bazine publice.

In ceea ce priveste bazinele de inot publice, trebuie sa stiti ca acestea necesita o atentie sporita, control mult mai des si atent, precum si persoane instruite in: valori ideale ale apei din bazinele de inot,consecintele netratarii cu seriozitate a legislatiei cu privire la apa din bazine de inot precum si cunoasterea produselor chimice si a echipamentelor necesare.

Fiecare bazin public va avea modul sau personalizat de tratare, in functie numarul de utilizatori, calitatea sursei de apa si tipul echipamentelor.

Pentru a gasi metoda cea mai eficienta de tratare a apei, echipele noastre de specialisti fac constatarea la fata locului si efectueaza schema de tratament.

In ceea ce priveste persoanele fizice, firma noastra are un departament specializat ce va poate oferi servicii pentru intretinere piscine, precum si optiunea de a va comanda produsele necesare pentru tratarea apei. Va oferim prin contractele efectuate cu noi, servicii de intretinere a piscinei voastre pe toata durata sezonului, precum si pregatirea sezoniera si pentru iarna a piscinei.

Pentru partenerii nostri distribuitori oferim servicii de asistenta tehnica pentru orice problema aparuta in domeniul tratarii apei, precum si seminarii de instruire ce se fac cu ajutorul angajatilor nostri chimisti. Firma noastra respecta mediul si prin urmare toate produsele sunt conforme cu legislatia in vigoare si emisiile de deseuri sunt evitate sau pe cat posibil reduse.

Toate produsele CHEMOFORM sunt concentrate, extrem de eficiente in curatare si ingrijire. In acelasi timp acestea menajeaza sanatatea, instalatiile si materialele.

Produsele Chemoform respecta standardele nationale si europene si prezinta avize de comercializare de la Ministerul Sanatatii Publice din Romania, Comisia Nationala Pentru Produse Biocide.