Garantii

Garantia produselor vandute de Aqualux

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre AQUALUX beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru o parte dintre produsele vandute de Aqualux vei primi certificat de garantie emis de Chemoform Romania SRL in format electronic. Certificatul il vei primi pe email.

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return: trimitem curierul la tine sa ridice produsul, gratuit, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit.

Produse cu certificat de garantie emis de producator
Pentru o parte dintre produsele vandute de AQUALUX vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.
Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa office@aqualux.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si la punctul nostru de lucru sau il poti trimite in service prin curier .
Noi vom directiona produsul catre centrul de service autorizat de producator/ distribuitor si, dupa reparare, ti-l vom inapoia in magazin sau prin curier, in functie de modalitatea prin care ai trimis produsul in service.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.